Μεσοθεραπεία

Αν αναζητάτε μια θεραπεία η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει την χαλάρωση του δέρματος και το επίμονο τοπικό πάχος ακόμη και σε δύσκολες περιοχές τότε ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την μεσοθεραπεία σώματος. Πρόκειται για μια ασφαλή μέθοδο η οποία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και δίνει πολύ καλά αποτελέσματα τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.

Μεσοθεραπεία: Ποια η διαδικασία;

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία είναι μια ανώδυνη μη επεμβατική τεχνική που δεν απαιτεί αναισθησία. Στη διάρκεια της θεραπείας εγχύονται, μέσω λεπτής βελόνης, στον υποδόριο ιστό δραστικές ουσίες οι οποίες προσφέρουν σύσφιξη και βελτιώνουν αισθητά την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Οι πολλαπλοί νυγμοί διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ενώ παράλληλα βοηθούν τις ουσίες να εισχωρήσουν στο δέρμα. Οι ουσίες αυτές έχουν λιποδιαλυτικές και συσφικτικές ιδιότητες και στοχεύουν στους υποδοχείς των λιποκυττάρων που ευθύνονται για την παραγωγή και την απώλεια λίπους.

Κάθε συνεδρία διαρκεί 20-30 λεπτά ανάλογα με την σοβαρότητα του προβλήματος.

Ποια είναι τα συστατικά που εγχύονται;

Οι δραστικές ουσίες που εγχύονται είναι κατά βάση φυτικές (καρνιτίνη, καφεϊνη κ.α.). Είναι πιστοποιημένες και απόλυτα ασφαλείς για τον οργανισμό.

Πόσο άμεσο είναι το αποτέλεσμα της θεραπείας;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας γίνονται ορατά από την πρώτη συνεδρία. Χρειάζονται συνολικά 3-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-30 ημερών για να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τι επιτυγχάνουμε με την μεσοθεραπεία;

  • Καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • Αντιμετώπιση της χαλάρωσης
  • Ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας
  • Βαθειά ενυδάτωση
  • Επαναφορά της χαμένης ελαστικότητας

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί η μεσοθεραπεία;

Η μεσοθεραπεία δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα σε περιοχές του σώματος όπως είναι τα χέρια, τα μπράτσα, τα γόνατα, οι γλουτοί, οι μηροί και η κοιλιά.