Ενυδάτωση με Κολλαγόνο

Η εμφάνιση των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων έκφρασης και της χαλάρωσης του περιγράμματος του προσώπου είναι κάτι αναπόφευκτο. Από την ηλικία των 25 και έπειτα η παραγωγή του κολλαγόνου μειώνεται σταδιακά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η επιδερμίδα σιγά σιγά να χάνει τη λάμψη και τη σφριγηλότητά της. Αν και η φυσική φθορά είναι αναπόφευκτη υπάρχει μια δυναμική θεραπεία που μπορεί να δώσει τη λύση και να μειώσει δραστικά τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Η θεραπεία αυτή δεν είναι άλλη από την ενυδάτωση με κολλαγόνο.

Ενυδάτωση με κολλαγόνο για νεανικό δέρμα

Η ενυδάτωση με κολλαγόνο είναι μια πρωτοποριακή θεραπεία χωρίς επώδυνες ενέσεις ή χρήση νυστεριού που καταφέρνει να προκαλέσει την ανάπλαση νέων κυττάρων και να διεγείρει την παραγωγή του φυσικού κολλαγόνου της επιδερμίδας κάνοντας το δέρμα να φαίνεται υγιές, νεανικό και λαμπερό.

Ενυδάτωση με κολλαγόνο στην περιοχή των ματιών

Τα μάτια εκτός από καθρέφτης της ψυχής είναι και “προδότης” της ηλικίας. Το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι  εξαιρετικά λεπτό και ευαίσθητο. Οι ρυτίδες έκφρασης καθώς περνούν τα χρόνια βαθαίνουν. Σχηματίζεται το αντιαισθητικό “πόδι της χήνας”και το βλέμμα μας δείχνει βαρύ και κουρασμένο. Η ενυδάτωση με κολλαγόνο μπορεί να εφαρμοστεί στη συγκεκριμένη περιοχή λειτουργώντας ενισχυτικά στο ήδη υπάρχον κολλαγόνο, να απαλύνει τις γραμμές έκφρασης και να διορθώσει θεαματικά την εμφάνιση της εύθραυστης αυτής περιοχής.

Ενυδάτωση με κολλαγόνο σε ολόκληρο το πρόσωπο

Η ενυδατική αυτή θεραπεία έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το δέρμα ενυδατώνεται  και συσφίγγεται. Μετά την ενυδάτωση με κολλαγόνο οι ρυτίδες λειαίνονται, οι γραμμές έκφρασης απαλύνονται. Οι ιστοί του δέρματος ενισχύονται και το δέρμα γίνεται ορατά πιο σφριγηλό και ανανεωμένο.

Ενυδάτωση με κολλαγόνο : Γιατί να το κάνετε;

Τα πολλαπλά οφέλη του κολλαγόνου είναι γνωστά. Ωστόσο αξίζει να αναφερθούν τα σημαντικότερα :

  • Εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές
  • Απαλύνει τις αβαθείς ρυτίδες
  • Επιβραδύνει το ρυθμό γήρανσης του δέρματος
  • Συσφίγγει το δέρμα
  • Ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας
  • Διορθώνει την τονικότητα του δέρματος
  • Διατηρεί τη νεανική εμφάνιση