Μόνιμο μακιγιάζ

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι μια τεχνική η οποία χαρίζει ένα διακριτικό μακιγιάζ που παραμένει για μεγάλο  χρονικό διάστημα στο δέρμα. Με το μόνιμο μακιγιάζ αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά  του προσώπου. Σχηματίζονται αρμονικότερα τα φρύδια, φωτίζεται το άνω βλέφαρο είτε με γραμμή eyeliner είτε με σκίαση και τονίζεται το περίγραμμα των χειλιών  με αποτέλεσμα να βελτιώνεται το σχήμα τους και να αποκτούν περισσότερο όγκο.

Μόνιμο μακιγιάζ: Πως γίνεται;

Η διαδικασία έχει ως εξής, ο ειδικός χρησιμοποιεί έναν στυλό με μικροβελόνες οι οποίες εισχωρούν στο δέρμα και εγχύουν τις χρωστικές ουσίες. Πριν την εφαρμογή σχεδιάζεται προσεκτικά το σχήμα με ένα μολύβι. Έπειτα γίνεται η επιλογή των χρωματικών αποχρώσεων που ταιριάζουν στον ιδιαίτερο τύπο της προσωπικότητάς σας. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υποαλλεργικά, πιστοποιημένα και ασφαλή σε αποστειρωμένες συσκευασίες μιας χρήσης.

Μόνιμο μακιγιάζ: Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Το μόνιμο μακιγιάζ απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας που θέλουν να είναι πάντα κομψές και περιποιημένες. Για κάποιες γυναίκες μπορεί να είναι η λύση που θα τις απαλλάξει από τη ρουτίνα του καθημερινού μακιγιάζ ενώ για κάποιες άλλες ίσως είναι η ιδανικότερη λύση για να καλύψουν ορισμένες ατέλειες ή ασυμμετρίες που μπορεί να έχουν.

Συνήθως το προτιμούν οι γυναίκες που  έχουν:

  • αραιά φρύδια
  • μαύρους κύκλους
  • αραιές βλεφαρίδες
  • κουρασμένο βλέμμα
  • μικρά ή λεπτά χείλη
  • αλλεργία στα προϊόντα μακιγιάζ
  • έλλειψη χρόνου

Μόνιμο μακιγιάζ χειλιών

Το μόνιμο μακιγιάζ είναι εντελώς ανώδυνο και το αποτέλεσμα δείχνει απολύτως  φυσικό. Διαρκεί από 6 έως 36 μήνες ανάλογα με τον αριθμό των περασμάτων που θα πραγματοποιηθούν. Το μόνιμο μακιγιάζ χειλιών δεν προκαλεί τραυματισμό στο δέρμα γιατί εφαρμόζεται μόνο στα ανώτερα στρώματα του δέρματος. Απευθύνεται κυρίως στις γυναίκες που θέλουν είτε να τονώσουν είτε να τονώσουν το χρώμα είτε να βελτιώσουν το σχήμα των χειλιών τους.

 

Μόνιμο μακιγιάζ ματιών και φρυδιών

Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνουμε ένα διακριτικό μακιγιάζ το οποίο διαρκεί από 2 έως 5 χρόνια. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Η μοναδική παρενέργεια είναι πως  καθώς η χρωστική ουσία εισέρχεται στο ανώτερο στρώμα του δέρματος είναι πιθανό να παρουσιαστεί ερυθρότητα στην περιοχή , η αντίδραση αυτή είναι φυσιολογική και υποχωρεί έπειτα από λίγη ώρα. Απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν έντονο βλέμμα.

 

 

 

 

Μόνιμο μακιγιάζ : Γιατί να το επιλέξετε;

Εάν το πρόσωπό σας έχει εμφανείς ασυμμετρίες όπως πολύ μικρά φρύδια ή σχεδόν ανύπαρκτα χείλη και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε μειονεκτικά, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξετε. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συνεργατών μας θα βελτιώσετε την εξωτερική σας εικόνα, θα τονώσετε τη αυτοποπεποίθησή σας, θα νιώσετε όμορφες και επιθυμητές αναίμακτα και ανώδυνα.

Μη διστάζετε κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας γιατί σας αξίζει.